Отношенията са странни и много сложни. И ако математиката ви

...
 
Отношенията са странни и много сложни. И ако математиката ви
Коментари Харесай

Знаци, които показват, че той е отегчен от теб

 

Отношенията са странни и доста комплицирани. И в случай че математиката ви е била сложна в учебно заведение, то почакайте да пораснете и да имате същинска връзка. Тогава ще разберете какво в действителност значи да изпитваш компликации. Само че любовта не е задача, която благодарение на другар може да решиш. Тук всичко зависи единствено и само от теб и колегата ти. Но какъв брой комплицирани могат да бъдат връзките сред мъжа и дамата в една връзка? Отначало постоянно е елементарно, до момента в който не се познавате и изпитвате мощен интерес и привличане един към различен. Истинско предизвикателство е да опазиш тази тръпка с времето. Напоследък забелязваш смяна в неговото държание и отношението му към теб. Имаш възприятието, че той не се интересува към този момент от връзката ви. Нима е отегчен от теб? Но по какъв начин съумя да го допуснеш? Мислиш ли, че има друга? Може би просто е изтощен от всичко, а ти си прекомерно черногледа. Или може би подозренията ти ще се окажат правилни. За да се убедиш в това, виж знаците, които демонстрират, че той в действителност е отегчен от теб и връзката ви.

 

Не ти праща текстови известия както преди

Социалните мрежи може да създадат една жена параноична. Но въпреки всичко и те са тези, които дават отговор на доста въпроси. Ако преди сте поддържали непрекъснато контакт и той непрестанно ти е изпращал известия, когато не сте дружно, а внезапно е спрял да те търси, сигурно има причина за тази смяна. Кой не би изпитвал потребност да те чуе по какъв начин си, в случай че има връзка с теб и сте надалеч един от различен? Ако диалозите ви стават все по-кратки и ти дава отговор след часове, той се отдалече от теб.

Не си му приоритет

Ех, този приоритет! Клише, само че така правилно! Дава отговори на толкоз доста въпроси, измежду които и най-често задавания – „ Аз значима ли съм за него? “ Когато човек израства, той трансформира своите цели. Във връзката обаче е друго. Ти имаш връзки с този човек и той е твоят сътрудник. Любовта е същинска единствено тогава, когато поставяш потребностите на своята половинка пред своите лични. Без оправдания, без пояснения. Тя е най-важната за теб и всичко друго може да изчака. Но в случай че си във връзка и все по-често се нареждаш последна в графика му, прекомерно евентуално е да е изгубил интерес към теб.

Неловко безмълвие

Мълчанието в една връзка значи две неща – или е знак за същински комфорт или противоположното. Разликата е методът, по който се чувствате и двамата, когато мълчите. Има хора, с които даже мълчанието е прелестно. Вие сте свързани с тях и няма потребност непрестанно да си говорите. Но от време на време това безмълвие може да бъде знак за сериозен проблем. Особено, когато започваш да се чувстваш некомфортно в компанията на половинката си, с която единствено си мълчите.

Той наподобява отдалечен

Конкретна причина сякаш няма, само че той към този момент не е оня от преди. Някак си е по-странен, по-далечен. Искаш да го докоснеш, прегърнеш, само че към този момент не е същото. Имаш възприятието, че общуваш с изцяло чужд мъж. Понякога не усещаш неговото наличие, макар че е до теб в този миг. Това е по този начин, тъй като най-вероятно той се е отчуждил. Проблем, който дамата постоянно усеща. Но в случай че това в действителност е по този начин и сътрудникът ти се е отдалечил от теб, най-вероятно е отегчен и изтощен от връзката ви.

Единствено в леглото сте интимни

Неведнъж сме казвали, че интимността е доста повече от половия акт. Особено, когато става въпрос за влюбена двойка. И ти доста добре знаеш това. И освен правиш разлика, само че и я усещаш. Интимността ви към този момент се свежда единствено до леглото, което към момента употребявате дружно. И до там. Без нежни докосвания, инцидентни целувки, мощни обятия. Той към този момент не е същия като преди. Нима ти се е наситил? Омръзнала ли си му? За страдание, когато интимността сред една двойка се промени, най-вероятно повода е отчуждението и отегчението, което изпитва един от двамата.

Усещаш, че крие нещо от теб

Интуицията е толкоз вярна от време на време, за жалост! Жените усещат всичко. Те доста добре знаят, когато един мъж стопира да изпитва нещо към тях. Просто нямат смелостта да го признаят и кажат на глас. Надяват се, че в случай че се вършат, че нищо не се случва и всичко е постарому, може би нещата ще си останат както преди. Но уви – рано или късно, това, което усещат, че ще се случи, в действителност се случва. И в случай че ти имаш възприятието, че нещо не е наред във връзката ви и, че той се държи необичайно с теб, все едно се е отегчил, най-вероятно е по този начин.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР